Blij met de service van BabyCar? We zouden het heel leuk vinden als u er iets over wilt schrijven.

Rating: 4.6315789473684 sterren
19 stemmen

Reacties

Maarten en Aniek
2 maanden geleden

We hadden het geluk dat Carla ook bij ons tweede kind de kraamzorg op zich nam.
Dankzij haar hebben we een hele fijne, ontspannen en gezellige kraamweek gehad.
Veel dank voor de tips, gesprekken en het schone huis.
Groet,
Maarten en Aniek

Whitney en Jaap
3 maanden geleden

Op zondagochtend on 5:21 uur werd onze dochter geboren en om 9:00 uur zaten we thuis op de bank. Gelukkig was Carla er gelijk bij om ons op te starten en op weg te helpen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Carla als kraamhulp. Moeder en dochter werden goed verzorgd en vader kon met al zijn vragen bij haar terecht. Daarnaast is Carla een heel lief en gezellig mens die je er goed bij kunt hebben.

Ad en Lisanne
4 maanden geleden

Onze kraamweek met ons derde kindje met Carla was ontzettend fijn! We hebben met Carla een kennismakingsgesprek en intake gehad, heel fijn om van te voren te weten wie er in je gezin komt, vooral omdat we al twee jongens hebben (waar ze ook heel goed mee omging). Carla is heel ervaren, professioneel, kundig en ook belangrijk gezellig. Ze legt alles goed uit, geeft goede adviezen en ze overlegt waar nodig. Wij raden Carla van harte aan.

Carla nogmaals onwijs bedankt!

Martine en Marco
4 maanden geleden

Wij zijn onwijs blij en tevreden met de zorg van Carla in de kraamweek. Carla heeft precies de goede balans tussen lief, zorgzaam, kordaat en deskundig. Carla heeft duidelijk veel ervaring en mensenkennis en levert echt zorg op maat. Aangezien dit ons eerste kindje is, hebben we veel kunnen leren van de adviezen van Carla. Wij zouden Carla bij een eventuele volgende keer absoluut opnieuw als kraamverzorgende vragen.

Jessica
6 maanden geleden

Afgelopen april zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Wij hadden ons geen betere kraamzorg als Carla kunnen wensen. Carla is erg ervaren, rustig en weet wat ze doet. Wij hebben onwijs veel van haar geleerd. Naast alle nieuwe dingen die je als ouders moet leren heeft Carla ons ook onwijs in de watten gelegd. Wij konden daarom echt genieten van de kraamweek. Wij zouden Carla in de toekomst zeker weer vragen.

Lieve Carla nogmaals bedankt!
Liefs

Conny
6 maanden geleden

Carla hielp ons bij de komst van ons eerste kindje en bij de komst van de tweede twijfelden we geen moment. Gelijk bij de positieve zwangerschapstest hebben we Carla weer ingeschakeld om ons in de kraamweek te helpen. Wat een kanjer van een kraamvrouw is zij!
Carla, weer ontzettend bedankt voor je deskundig advies, je relativerende woorden, fantastische ontbijtjes/lunches en hulp, en je gezelligheid. Mede dankzij jou hebben we weer een heel fijne, ontspannen kraamweek gehad. Een betere start hebben we niet kunnen wensen voor ons als gezin van 4!

Jacomien
6 maanden geleden

Wat was het opnieuw super fijn om Carla in huis te hebben. Ze heeft door gewoon te doen wat nodig was mij de rust gegeven die een kraamvrouw nodig heeft. Stond ons weer bij met haar kennis en kunde. Nam de kinderen met name Jannalie van 2,5 mee in alles rondom de baby.
Het was fijn en normaal dat ze er was dat Boaz van 7 na de laatste kraamdag dan ook vroeg... Waarom is de zuster er nu niet?
Carla opnieuw heel erg bedankt dat je bij ons geraamd hebt.

Joyce
7 maanden geleden

Ik ben heel blij dat ik Carla als kraamverzorgende heb mogen hebben. Als alleenstaande met een tweeling heeft Carla mij in de kraamtijd helemaal voorbereid op de periode die daarna komen gaat en die ga ik vol vertrouwen tegemoet. Lieve ‘tante’ Carla nogmaals bedankt voor al je kunde, gezelligheid, leerzame momenten en verzorging!
Liefs,
Joyce, Siem en Vinn

Sabrina
8 maanden geleden

Wij hebben een super kraamweek gehad met Carla. Ik zou haar iedereen aanraden.
Wij hebben veel van Carla geleerd. En heel veel aan haar gehad.
Ik vond het erg moeilijk toen zij weg ging.
Alle positieve verhalen die ik over Carla heb gehoord zijn meer dan waar!

Super bedankt voor alles lieve Carla.

Judith
9 maanden geleden

Zo fijn gehad met Carla bij ons. Heel veel van haar geleerd, niet alleen over hoe we ons kleine meisje moesten verzorgen en voeden, maar ook hoe we ons huishouden goed kunnen runnen. Twee maanden later volgen we haar tips nog helemaal op. Carla, ontzettend bedankt!!

Denise
9 maanden geleden

2 jaar geleden kwam Carla bij ons kramen voor onze zoon. Dat is ons zo goed bevallen dat wij Carla ook hebben gevraagd te komen kramen voor onze dochter.

Carla legt alles heel goed en rustig uit wat een fijn en vertrouwd gevoel geeft. Niet alleen geeft Carla goede raad maar is het ook nog is heel gezellig.

Kortom wij hebben een super fijne, leerzame en gezellige kraamweek gehad. En zullen Carla aan iedereen aanraden!

Carla, bedankt voor de goede zorgen! Je bent een topper.

Celine
10 maanden geleden

Lieve Carla,

Voor de tweede keer kwam jij bij ons in de kraamweek als onze kraamverzorgster. Bij de geboorte van onze eerste zoon was de samenwerking zo goed bevallen, dat wij jou gelijk hebben gevraagd toen wij wisten dat wij nog een kindje zouden krijgen. Je bleek nog plek te hebben, wat een geluk! Je bent ontzettend lief, begripvol en duidelijk en je bekommerde je niet alleen om ons tweede zoontje en ons, maar ook om onze oudste zoon. Hij was direct helemaal op zijn gemak bij jou. Daarnaast heb je ons goed begeleid bij het opstarten van de borstvoeding. Dit was een groot aandachtspunt n.a.v. onze vorige kraamtijd en de tijd daarna. Hier zijn wij je dan ook ontzettend dankbaar voor. Je toont veel geduld en begrip en biedt een luisterend oor waar nodig. Kortom, wij vinden jou echt een super fijne kraamverzorgster die wij in ieder geval iedereen zouden toewensen. Dank je wel!

Dewi
een jaar geleden

Weer een super fijne kraamweek gehad. Carla is erg zorgzaam, lief en geeft goede adviezen en tips. We kijken met een heel goed gevoel terug op onze kraamtijd. Carla is een topper! Bedankt voor alles! Xx

Richella
een jaar geleden

Lieve Carla
Bedankt voor alles. We hebben super veel aan je gehad. En na een paar dagen ziekenhuis was het fijn opstarten thuis, met jou adviezen en liefde voor je werk.
Knuffel van Aylicia

Marloes en Koen
een jaar geleden

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad onder begeleiding van Carla. Dank voor de goede zorgen, de behulpzame adviezen, de gezelligheid en het luisterend oor. We zouden de zorg van Carla warm aanbevelen!

Faralda
een jaar geleden

Lieve Carla,

Bedankt voor je adviezen, de zorg, aandacht, tijd, het opstarten, het er zijn steeds goed voorbereid.
Bedankt voor de fijne dagen bij het begin van dit nieuwe leven. Voor net het gouden randje dat jij het hebt gegeven.

Wij kunnen Carla aan iedereen aanbevelen en zullen haar gaan missen!🤗

Veel liefs,
Faralda

Jacqueline
een jaar geleden

Vandaag de kraanwerk afgesloten. Wat een topper is carla. Ze heeft ons heel goed geholpen met de bv en bied zeker ook een luisterend oor als ik het even niet zag zitten.
Mijn dochter vond het ook super gezellig met carla en ze nam echt dr tijd voor mijn dochter.
Ook ziet mijn huis er weer tip top uit en met de goede tips hebben we de kraanweek goed afgesloten en zal ik carla haar gezelligheid erg missen.

Nina
een jaar geleden

Super fijne kraam week gehad! Heel veel van Carla geleerd. Ze neemt de tijd voor je, en het is ook nog is super gezellig.
Ik had geen betere kraamzorg kunnen bedenken.

Lieve Carla, danjewel voor deze week.

Rianne
2 jaar geleden

We hebben, inmiddels al 2 maanden geleden, een hele fijne kraamweek gehad, mede dankzij Carla!
Het is ons tweede kindje, maar toch weer een hoop nieuws geleerd. Ze was waar nodig streng voor me, waardoor ik mezelf niet ben voorbijgelopen die eerste week :)
Zorg voor ons allemaal was goed en in fijn overleg, en ons huis is nog nooit zo aan kant geweest!

Lieve Carla, heel erg bedankt voor alles!

Stephanie
2 jaar geleden

Carla is een hele fijne kraamhulp. Bij ons 3e kindje wist ze tips te geven die we niet wist ;-)
Verder hielp ze overal mee in het huis, met de baby en ook met de andere kinderen. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Carla. Nogmaals super bedankt!

Reactie plaatsen