Blij met de service van BabyCar? We zouden het heel leuk vinden als u er iets over wilt schrijven.

Rating: 4.5 sterren
24 stemmen

Reacties

Sammy-jo
12 dagen geleden

Daar sta je dan. Na een bevalling in het ziekenhuis mag je snel weer naar huis. Zonder ervaring met baby's. Carla kwam savonds laat nog naar ons toe om op te starten. Fijn want hoe kom je zo'n eerste nacht door? Carla brengt rust en vertrouwen met zich mee waardoor je als nieuwe ouders met wat meer zelfvertrouwen de nacht in gaat. Carla is een ervaren en gedreven kraamverzorgende, maar buitenal een lief mens! Ze heeft een antwoord op al je vragen en legt iets zo uit dat je het binnen de kortste keren zelf kan. Elke dag een schoon huis is ook mega plusser. Al met al een fantastiche week gehad waarin Carla goed heeft ingespeeld op onze behoefte en dat van onze baby. Wat gaan we jou missen!

Dankjewel lieve Carla!

Sammy-Jo, Rick en Dex

Maud
een maand geleden

Een onwijs prettige kraamperiode gehad samen met Carla. Haar enorme kennis, ervaring en betrokkenheid gaven ons de juiste tools en vertrouwen om het zelfstandig te gaan doen. Daarnaast is Carla super lief, zorgzaam, warm en gezellig!

Lieve Carla,

Het liefste hadden we ons tentje in je achtertuin gezet want we missen je nu al. Nogmaals ontzettend bedankt voor wat je voor ons betekent hebt!

Liefs,

Maud, Lot en James

Rachel
6 maanden geleden

Genoten van mijn kraamweek mede dankzij Carla!
Elke dag verwend met een bakje fruit, hielp mee in het huishouden en zorgde met liefde voor onze kleine man. Heeft ons veel geleerd wat betreft de verzorging en nam hier ook echt de tijd voor.

Carla, nogmaals bedankt voor de goede zorgen, adviezen en gezellige gesprekken!

Liefs, Rachel

Jeffrey en Wendy
10 maanden geleden

Lieve Carla,

Wij willen jou ontzettend bedanken voor alle goede zorgen tijdens onze kraamweek. De combinatie van jouw deskundigheid en je warme persoonlijkheid maakt dat je echt een topper bent. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen.

Hele dikke knuffel

Jeffrey en Wendy

Darryl en Kim van Leeuwen
een jaar geleden

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Carla. Carla heeft veel ervaring, straalt
rust uit, is gestructureerd en geeft je het gevoel dat je alles kunt vragen. Carla geeft tips zonder deze op te dringen, biedt een luisterend oor en is daarbij ontzettend gezellig. Ze heeft ons achter gelaten met het gevoel dat we het samen aankunnen. Maar haar gezelligheid en hulp zal worden gemist!

Carla, ontzettend bedankt.
Groetjes Darryl, Kim en Kaj

Cassidy en Kasper Averink
een jaar geleden

Echt een gezegende tijd gehad tijdens onze kraamperiode met Carla. Onwijs betrokken, vol wijsheid en ervaring en gaat met liefde om met mama, kind en de omstanders. Het is ons eerste kindje en dat vond ik als mama toch best spannend zijn, maar Carla heeft ervoor gezorgd dat wij de basis zo onder de knie hebben en ondanks dat we haar gaan missen, zelf het vertrouwen hebben gekregen in de opvoeding en dit nu als gezin samen kunnen oppakken. Dankje Carla voor je liefde en hulp in deze oh zo mooie, bijzondere en spannende fase! Liefs Kas & CAS

Ingrid
een jaar geleden

2 weken geleden zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Carla kwam kramen en door haar hebben wij een ontzettende fijne kraamweek gehad. Carla heeft ons goede adviezen gegeven, een luisterend oor geboden en zo goed voor ons gezorgd. Carla is er wanneer je haar nodig hebt en bracht ook super veel rust.

Lieve Carla ontzettend bedankt voor alles!!

Mettha en Kees
2 jaar geleden

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Carla. Wat een ontzettend lief, zorgzaam en gezellig persoon is ze. Perfecte aandacht voor moeder en kind en zeer goed oog voor het gezin. Ook bij een 2e kind had ze nog vele goede tips en adviezen voor ons. We hadden ons geen betere en fijnere kraamweek kunnen wensen!
Nogmaals heel erg bedankt! :)

Maarten en Aniek
2 jaar geleden

We hadden het geluk dat Carla ook bij ons tweede kind de kraamzorg op zich nam.
Dankzij haar hebben we een hele fijne, ontspannen en gezellige kraamweek gehad.
Veel dank voor de tips, gesprekken en het schone huis.
Groet,
Maarten en Aniek

Whitney en Jaap
2 jaar geleden

Op zondagochtend on 5:21 uur werd onze dochter geboren en om 9:00 uur zaten we thuis op de bank. Gelukkig was Carla er gelijk bij om ons op te starten en op weg te helpen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Carla als kraamhulp. Moeder en dochter werden goed verzorgd en vader kon met al zijn vragen bij haar terecht. Daarnaast is Carla een heel lief en gezellig mens die je er goed bij kunt hebben.

Ad en Lisanne
2 jaar geleden

Onze kraamweek met ons derde kindje met Carla was ontzettend fijn! We hebben met Carla een kennismakingsgesprek en intake gehad, heel fijn om van te voren te weten wie er in je gezin komt, vooral omdat we al twee jongens hebben (waar ze ook heel goed mee omging). Carla is heel ervaren, professioneel, kundig en ook belangrijk gezellig. Ze legt alles goed uit, geeft goede adviezen en ze overlegt waar nodig. Wij raden Carla van harte aan.

Carla nogmaals onwijs bedankt!

Martine en Marco
2 jaar geleden

Wij zijn onwijs blij en tevreden met de zorg van Carla in de kraamweek. Carla heeft precies de goede balans tussen lief, zorgzaam, kordaat en deskundig. Carla heeft duidelijk veel ervaring en mensenkennis en levert echt zorg op maat. Aangezien dit ons eerste kindje is, hebben we veel kunnen leren van de adviezen van Carla. Wij zouden Carla bij een eventuele volgende keer absoluut opnieuw als kraamverzorgende vragen.

Jessica
2 jaar geleden

Afgelopen april zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Wij hadden ons geen betere kraamzorg als Carla kunnen wensen. Carla is erg ervaren, rustig en weet wat ze doet. Wij hebben onwijs veel van haar geleerd. Naast alle nieuwe dingen die je als ouders moet leren heeft Carla ons ook onwijs in de watten gelegd. Wij konden daarom echt genieten van de kraamweek. Wij zouden Carla in de toekomst zeker weer vragen.

Lieve Carla nogmaals bedankt!
Liefs

Conny
2 jaar geleden

Carla hielp ons bij de komst van ons eerste kindje en bij de komst van de tweede twijfelden we geen moment. Gelijk bij de positieve zwangerschapstest hebben we Carla weer ingeschakeld om ons in de kraamweek te helpen. Wat een kanjer van een kraamvrouw is zij!
Carla, weer ontzettend bedankt voor je deskundig advies, je relativerende woorden, fantastische ontbijtjes/lunches en hulp, en je gezelligheid. Mede dankzij jou hebben we weer een heel fijne, ontspannen kraamweek gehad. Een betere start hebben we niet kunnen wensen voor ons als gezin van 4!

Jacomien
2 jaar geleden

Wat was het opnieuw super fijn om Carla in huis te hebben. Ze heeft door gewoon te doen wat nodig was mij de rust gegeven die een kraamvrouw nodig heeft. Stond ons weer bij met haar kennis en kunde. Nam de kinderen met name Jannalie van 2,5 mee in alles rondom de baby.
Het was fijn en normaal dat ze er was dat Boaz van 7 na de laatste kraamdag dan ook vroeg... Waarom is de zuster er nu niet?
Carla opnieuw heel erg bedankt dat je bij ons geraamd hebt.

Joyce
2 jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik Carla als kraamverzorgende heb mogen hebben. Als alleenstaande met een tweeling heeft Carla mij in de kraamtijd helemaal voorbereid op de periode die daarna komen gaat en die ga ik vol vertrouwen tegemoet. Lieve ‘tante’ Carla nogmaals bedankt voor al je kunde, gezelligheid, leerzame momenten en verzorging!
Liefs,
Joyce, Siem en Vinn

Sabrina
2 jaar geleden

Wij hebben een super kraamweek gehad met Carla. Ik zou haar iedereen aanraden.
Wij hebben veel van Carla geleerd. En heel veel aan haar gehad.
Ik vond het erg moeilijk toen zij weg ging.
Alle positieve verhalen die ik over Carla heb gehoord zijn meer dan waar!

Super bedankt voor alles lieve Carla.

Judith
2 jaar geleden

Zo fijn gehad met Carla bij ons. Heel veel van haar geleerd, niet alleen over hoe we ons kleine meisje moesten verzorgen en voeden, maar ook hoe we ons huishouden goed kunnen runnen. Twee maanden later volgen we haar tips nog helemaal op. Carla, ontzettend bedankt!!

Denise
2 jaar geleden

2 jaar geleden kwam Carla bij ons kramen voor onze zoon. Dat is ons zo goed bevallen dat wij Carla ook hebben gevraagd te komen kramen voor onze dochter.

Carla legt alles heel goed en rustig uit wat een fijn en vertrouwd gevoel geeft. Niet alleen geeft Carla goede raad maar is het ook nog is heel gezellig.

Kortom wij hebben een super fijne, leerzame en gezellige kraamweek gehad. En zullen Carla aan iedereen aanraden!

Carla, bedankt voor de goede zorgen! Je bent een topper.

Celine
2 jaar geleden

Lieve Carla,

Voor de tweede keer kwam jij bij ons in de kraamweek als onze kraamverzorgster. Bij de geboorte van onze eerste zoon was de samenwerking zo goed bevallen, dat wij jou gelijk hebben gevraagd toen wij wisten dat wij nog een kindje zouden krijgen. Je bleek nog plek te hebben, wat een geluk! Je bent ontzettend lief, begripvol en duidelijk en je bekommerde je niet alleen om ons tweede zoontje en ons, maar ook om onze oudste zoon. Hij was direct helemaal op zijn gemak bij jou. Daarnaast heb je ons goed begeleid bij het opstarten van de borstvoeding. Dit was een groot aandachtspunt n.a.v. onze vorige kraamtijd en de tijd daarna. Hier zijn wij je dan ook ontzettend dankbaar voor. Je toont veel geduld en begrip en biedt een luisterend oor waar nodig. Kortom, wij vinden jou echt een super fijne kraamverzorgster die wij in ieder geval iedereen zouden toewensen. Dank je wel!

Reactie plaatsen