Blij met de service van BabyCar? We zouden het heel leuk vinden als u er iets over wilt schrijven.

Rating: 4.448275862069 sterren
29 stemmen

Reacties

Saskia & Nick
22 dagen geleden

Carla heeft bij ons tweede kindje gekraamd afgelopen maand en dat is heel goed bevallen! Carla is erg professioneel en weet heel veel. Ze voelt goed aan wanneer ze wat kan vertellen. Ze is heel sensitief naar de kraamvrouw en heeft ook oog voor de andere gezinsleden. Ze heeft ons goed geholpen met de borstvoeding, en weet er veel van. Carla weet überhaupt veel van de ontwikkeling van baby’s, en ook van peuters door haar ervaring in de kinderopvang.
100% zouden wij haar aanbevelen! Carla heeft onze kraamweek tot een positieve ervaring gemaakt!

Chelsea
2 maanden geleden

Afgelopen april zijn wij voor het eerst ouders geworden. Carla heeft ons vanaf het eerste moment bij thuiskomst liefdevol ondersteund. Carla heeft heel veel kennis, ervaring en is een enorm lieve vrouw. Door de ondersteuning en kennis is het gelukt om na een lastige opstart toch volledig borstvoeding te geven, hier zijn we enorm dankbaar voor! Wij gunnen iedere ouder en kind een ‘Carla’ in de kraamtijd en zijn enorm dankbaar voor alles wat Carla voor ons heeft gedaan. We hebben zoveel van haar geleerd!

Carla, nogmaals bedankt voor alles.

Heel veel liefs,

Mees, Chelsea en Thijs

Marloes en Koen
3 maanden geleden

Net als na de geboorte van ons eerste kind heeft Carla ook bij ons gekraamd na de geboorte van onze tweeling. Carla is ook zeer deskundig als het gaat om de bijzonderheden die komen kijken bij de verzorging van een tweeling en het geven van borstvoeding aan een tweeling. Opnieuw hebben we heel veel baat gehad bij Carla’s adviezen en tips en zijn we geweldig goed verzorgd. We bevelen Carla graag aan als kraamverzorgende!

Daphne en Jorden
7 maanden geleden

Kraamverzorgster Carla kunnen wij aan iedereen aanbevelen. Ze heeft ontzettend veel kennis waar wij heel veel aan gehad hebben. Ze neemt echt de tijd om de kraamweek zo fijn mogelijk te maken. Niet alleen met medische zorg, borstvoeding advies, baby verzorging, maar ook wassen, schoonmaken, eten verzorgen en rust geven. Ze is ook heel liefdevol voor de andere kinderen in huis. Daarnaast is de hulp in het ziekenhuis ook heel fijn. Snel, daadkrachtig en liefdevol. Een ontzettend fijne week gehad. Dankjewel Carla. Je bent voor altijd verbonden met onze kleine meiden.

Davy en Simone
8 maanden geleden

Van de bevalling tot de laatste dag van de kraamweek is Carla bij ons geweest. Het was elke dag feest! Carla heeft zo goed voor ons en onze kleine meid gezorgd. Carla heeft veel ervaring waar wij veel van hebben geleerd. Ze biedt een luisterend en brengt gezelligheid met haar mee. We willen je nogmaals enorm bedanken voor alles!

Sammy Jo en Jacco
8 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad! Super goed verzorgd, van een lekker ontbijtje tot een heerlijk schoon huisje.
En dan natuurlijk het belangrijkste voor onze kleine man. Duidelijk heeft Carla alle ervaring en hebben wij veel van haar geleerd. Je kan alles bespreken en vragen, niets is te gek. Met alle adviezen en tips durven wij nu vertrouwd verder.
Super bedankt lieve Carla voor je goede zorgen en je gezelligheid🩵

Liefs, Jacco & Sammy Jo

Sammy-jo
9 maanden geleden

Daar sta je dan. Na een bevalling in het ziekenhuis mag je snel weer naar huis. Zonder ervaring met baby's. Carla kwam savonds laat nog naar ons toe om op te starten. Fijn want hoe kom je zo'n eerste nacht door? Carla brengt rust en vertrouwen met zich mee waardoor je als nieuwe ouders met wat meer zelfvertrouwen de nacht in gaat. Carla is een ervaren en gedreven kraamverzorgende, maar buitenal een lief mens! Ze heeft een antwoord op al je vragen en legt iets zo uit dat je het binnen de kortste keren zelf kan. Elke dag een schoon huis is ook mega plusser. Al met al een fantastiche week gehad waarin Carla goed heeft ingespeeld op onze behoefte en dat van onze baby. Wat gaan we jou missen!

Dankjewel lieve Carla!

Sammy-Jo, Rick en Dex

Maud
10 maanden geleden

Een onwijs prettige kraamperiode gehad samen met Carla. Haar enorme kennis, ervaring en betrokkenheid gaven ons de juiste tools en vertrouwen om het zelfstandig te gaan doen. Daarnaast is Carla super lief, zorgzaam, warm en gezellig!

Lieve Carla,

Het liefste hadden we ons tentje in je achtertuin gezet want we missen je nu al. Nogmaals ontzettend bedankt voor wat je voor ons betekent hebt!

Liefs,

Maud, Lot en James

Rachel
een jaar geleden

Genoten van mijn kraamweek mede dankzij Carla!
Elke dag verwend met een bakje fruit, hielp mee in het huishouden en zorgde met liefde voor onze kleine man. Heeft ons veel geleerd wat betreft de verzorging en nam hier ook echt de tijd voor.

Carla, nogmaals bedankt voor de goede zorgen, adviezen en gezellige gesprekken!

Liefs, Rachel

Jeffrey en Wendy
2 jaar geleden

Lieve Carla,

Wij willen jou ontzettend bedanken voor alle goede zorgen tijdens onze kraamweek. De combinatie van jouw deskundigheid en je warme persoonlijkheid maakt dat je echt een topper bent. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen.

Hele dikke knuffel

Jeffrey en Wendy

Darryl en Kim van Leeuwen
2 jaar geleden

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Carla. Carla heeft veel ervaring, straalt
rust uit, is gestructureerd en geeft je het gevoel dat je alles kunt vragen. Carla geeft tips zonder deze op te dringen, biedt een luisterend oor en is daarbij ontzettend gezellig. Ze heeft ons achter gelaten met het gevoel dat we het samen aankunnen. Maar haar gezelligheid en hulp zal worden gemist!

Carla, ontzettend bedankt.
Groetjes Darryl, Kim en Kaj

Cassidy en Kasper Averink
2 jaar geleden

Echt een gezegende tijd gehad tijdens onze kraamperiode met Carla. Onwijs betrokken, vol wijsheid en ervaring en gaat met liefde om met mama, kind en de omstanders. Het is ons eerste kindje en dat vond ik als mama toch best spannend zijn, maar Carla heeft ervoor gezorgd dat wij de basis zo onder de knie hebben en ondanks dat we haar gaan missen, zelf het vertrouwen hebben gekregen in de opvoeding en dit nu als gezin samen kunnen oppakken. Dankje Carla voor je liefde en hulp in deze oh zo mooie, bijzondere en spannende fase! Liefs Kas & CAS

Ingrid
2 jaar geleden

2 weken geleden zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Carla kwam kramen en door haar hebben wij een ontzettende fijne kraamweek gehad. Carla heeft ons goede adviezen gegeven, een luisterend oor geboden en zo goed voor ons gezorgd. Carla is er wanneer je haar nodig hebt en bracht ook super veel rust.

Lieve Carla ontzettend bedankt voor alles!!

Mettha en Kees
2 jaar geleden

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Carla. Wat een ontzettend lief, zorgzaam en gezellig persoon is ze. Perfecte aandacht voor moeder en kind en zeer goed oog voor het gezin. Ook bij een 2e kind had ze nog vele goede tips en adviezen voor ons. We hadden ons geen betere en fijnere kraamweek kunnen wensen!
Nogmaals heel erg bedankt! :)

Maarten en Aniek
3 jaar geleden

We hadden het geluk dat Carla ook bij ons tweede kind de kraamzorg op zich nam.
Dankzij haar hebben we een hele fijne, ontspannen en gezellige kraamweek gehad.
Veel dank voor de tips, gesprekken en het schone huis.
Groet,
Maarten en Aniek

Whitney en Jaap
3 jaar geleden

Op zondagochtend on 5:21 uur werd onze dochter geboren en om 9:00 uur zaten we thuis op de bank. Gelukkig was Carla er gelijk bij om ons op te starten en op weg te helpen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Carla als kraamhulp. Moeder en dochter werden goed verzorgd en vader kon met al zijn vragen bij haar terecht. Daarnaast is Carla een heel lief en gezellig mens die je er goed bij kunt hebben.

Ad en Lisanne
3 jaar geleden

Onze kraamweek met ons derde kindje met Carla was ontzettend fijn! We hebben met Carla een kennismakingsgesprek en intake gehad, heel fijn om van te voren te weten wie er in je gezin komt, vooral omdat we al twee jongens hebben (waar ze ook heel goed mee omging). Carla is heel ervaren, professioneel, kundig en ook belangrijk gezellig. Ze legt alles goed uit, geeft goede adviezen en ze overlegt waar nodig. Wij raden Carla van harte aan.

Carla nogmaals onwijs bedankt!

Martine en Marco
3 jaar geleden

Wij zijn onwijs blij en tevreden met de zorg van Carla in de kraamweek. Carla heeft precies de goede balans tussen lief, zorgzaam, kordaat en deskundig. Carla heeft duidelijk veel ervaring en mensenkennis en levert echt zorg op maat. Aangezien dit ons eerste kindje is, hebben we veel kunnen leren van de adviezen van Carla. Wij zouden Carla bij een eventuele volgende keer absoluut opnieuw als kraamverzorgende vragen.

Jessica
3 jaar geleden

Afgelopen april zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Wij hadden ons geen betere kraamzorg als Carla kunnen wensen. Carla is erg ervaren, rustig en weet wat ze doet. Wij hebben onwijs veel van haar geleerd. Naast alle nieuwe dingen die je als ouders moet leren heeft Carla ons ook onwijs in de watten gelegd. Wij konden daarom echt genieten van de kraamweek. Wij zouden Carla in de toekomst zeker weer vragen.

Lieve Carla nogmaals bedankt!
Liefs

Conny
3 jaar geleden

Carla hielp ons bij de komst van ons eerste kindje en bij de komst van de tweede twijfelden we geen moment. Gelijk bij de positieve zwangerschapstest hebben we Carla weer ingeschakeld om ons in de kraamweek te helpen. Wat een kanjer van een kraamvrouw is zij!
Carla, weer ontzettend bedankt voor je deskundig advies, je relativerende woorden, fantastische ontbijtjes/lunches en hulp, en je gezelligheid. Mede dankzij jou hebben we weer een heel fijne, ontspannen kraamweek gehad. Een betere start hebben we niet kunnen wensen voor ons als gezin van 4!

Reactie plaatsen